Setmanari d'informació local - 138 anys

La manca de personal genera acumulació de residus a Son Espases

2140
FES-UGT ha exigit a l'Ib-Salut que revisi el compliment del protocol de recollida de residus evitar que l'acumulació provoqui infeccions entre els treballadors i usuaris. | UGT

La Federació de Serveis d'UGT (FES-UGT) ha denunciat avui dilluns «l'excessiva acumulació de residus químics i orgànics» a les cambres destinades al dipòsit d'aquests a l'hospital de Son Espases.

L'organització sindical va detectar aquest diumenge capvespre la «saturació» de residus, que atribueix a la falta de personal específic per a la retirada de fems que genera l'hospital.

El comitè d'empresa de Son Espases ha explicat que la normativa de retirada de residus exigeix que les bosses estiguin dipositades en els contenidors corresponents i que aquests han de romandre tancats. No obstant això, el comitè ha detectat que durant aquest diumenge les bosses de residus orgànics i químics «estaven barrejades i a terra».

Per això, FES-UGT ha exigit a l'Ib-Salut que revisi el compliment del protocol de recollida de residus per part de la concessionària per evitar que l'acumulació provoqui infeccions entre els treballadors i els usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.