Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern es personarà com acusació particular al judici per l'assassinat masclista de Son Servera

2324
El Govern ha condemnat qualsevol agressió masclista i ha recordat que «aquest tipus de violència atempta contra els drets humans més elementals, com és el dret a la vida, a la integritat física i psíquica i a la llibertat de les dones». | Arxiu UH

El portaveu de Govern, Marc Pons, ha anunciat que l'Executiu es personarà com a acusació particular per l'assassinat d'una jove per part de l'exparella a Son Servera aquest cap de setmana. L'agressor, de 22 anys, es va dirigir a les dependències de la Guàrdia Civil, on va ser detingut.

L'any 2008, el Consell de Govern va aprovar un acord perquè l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, a petició de l'Institut Balear de la Dona, es pugui personar com a acusació particular en tots els judicis penals per violència contra les dones a les Balears, quan es registri mort o lesions greus.

El Govern ha condemnat qualsevol agressió masclista i ha recordat que «aquest tipus de violència atempta contra els drets humans més elementals, com és el dret a la vida, a la integritat física i psíquica i a la llibertat de les dones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.