Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP s'adhereix al recurs de 'Salvem Sa Feixina'

2518
El Partit Popular ha manifestat «plena sintonia» amb les reivindicacions dels col•lectius «posicionats» en contra de la mesura del pacte d'esquerres. | Arxiu UH / P. Bota

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Marga Durán, acompanyada pels regidors Lourdes Bosch, Fernando Rubio i Guillermo Sánchez, ha registrat aquest divendres el document d'adhesió del grup municipal al recurs presentat per la plataforma ciutadana 'Salvem sa Feixina' davant el Ministeri de Cultura.

El grup reclama al departament ministerial que faci complir a l'Ajuntament de Palma «les disposicions de la legislació nacional i europea sobre patrimoni» i que «realitzi les gestions pertinents per paralitzar la demolició del monòlit de Sa Feixina que pretén dur a terme l'equip de govern de Cort».

El monòlit com a «estructura arquitectònica»
Amb aquesta adhesió, el PP ha posat de manifest, «una vegada més», el seu «ferm compromís» amb la conservació «d’una de les estructures arquitectòniques més emblemàtiques de la ciutat», i la seva «plena sintonia» amb les reivindicacions de la plataforma ‘Salvem Sa Feixina' i de tots els grups, entitats i col·lectius que «s'han posicionat igualment» en contra de la mesura del pacte d'esquerres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.