Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El Grup Blanquerna es renova

2534
El Grup Blanquerna ha celebrat aquest dissabte la seva Assemblea General. | Grup Blanquerna

El Grup Blanquerna ha celebrat aquest dissabte la seva Assemblea General. En ella s'ha renovat part de la seva direcció i s'ha acordat «impulsar noves línies de feina».

Un grup de gent jove s'incorpora al projecte amb la idea d'actualitzar el discurs i seguir aprofundint en la tasca de think-thank sobiranista. La presidència del Grup Blanquerna seguirà ostentant-la Tomeu Martí, Marcel Pich en serà el nou coordinador i Aina Vidal, la nova portaveu.

Segons ha explicat l’entitat, per una banda es donarà un nou enfocament a l'activitat pública incidint en els moviments populars de l'illa i acostant-se a nous segments de població. Així mateix, l'entitat vol erigir-se com un pont entre diferents actors del mallorquinisme social i polític. 

La generació d'idees i debat i l'actualització del discurs independentista seran algunes de les fites del think-thank. També es farà especial incidència en la construcció d'un relat propi per a Mallorca i en les estratègies necessàries per avançar cap a un estat propi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.