Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP proposa la supressió de la Conselleria de Serveis Socials i que el Consell n'assumeixi les competències

2576
El portaveu del PP all Consell, Mauricio Rovira, ha destacat que l'administració insular «gestiona la pràctica totalitat de competències de benestar social» i reclama «la coordinació de la renda social del Govern». | Arxiu UH / Joan Torres

El Partit Popular proposa la supressió de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern i que el Consell assumeixi totes les competències de polítiques socials amb l'objectiu «d'eliminar duplicitats entre les administracions».

En aquest sentit, el portaveu del PP al Consell, Mauricio Rovira, ha destacat que l'administració insular «gestiona la pràctica totalitat de competències de benestar social» i reclama «la coordinació de la renda social del Govern».

Segons ha explicat, les iniciatives dels populars «afavoreixen els drets de les persones amb discapacitat, les persones majors desprotegides i els joves» que han estat tutelats fins a la majoria d'edat.

A més, Rovira ha assenyalat que en el cas de les persones en risc de perdre la casa, el PP reclama una «injecció econòmica de dos milions d'euros» als ajuntaments amb la intenció que «puguin lluitar contra els processos de desnonaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.