Setmanari d'informació local - 138 anys

Alcúdia viu aquest cap de setmana la XI Fira de la Nàutica i de la Sípia

2636
Alcúdia viu aquest cap de setmana la XI Fira de la Nàutica i de la Sípia. | Ajuntament d'Alcúdia

El Port d’Alcúdia viu aquest cap de setmana la seva XI Fira de la Nàutica i de la Sípia. La plaça de la Quarentena acull nombrosos envelats dels restaurants,  una mostra d’artesania i paradetes de productes alimentaris.

El programa recull els 32 restaurants que des dels seus establiments ofereixen plats de sípia, així com 22 restaurants, cafès i forns, que ofereixen els plats de sípia a l’envelat. Aquest diumenge a la 13h es farà una fidevada de la confraria de pescadors.

 A més, a primera línia del passeig Marítim del Port d’Alcúdia, s’han instal·lat  un total de 19 empreses, serveis i productes nàutics, amb especial interès amb Alcudiamar. Els visitants hi poden trobar  un seguit d’exposicions i actes festius, actuacions en directe, música, activitats lúdiques per infants com el parc infantil de trànsit o aquest diumenge la festa infantil amb el grup Mel i sucre, o la ciutat dels éssers que naden amb els arquitectives, així com també tallers de feines de la mar a càrrec d’antics pescadors.

Segons ha explicat l’Ajuntament també Hi ha tot un seguit d’actuacions a l’envelat dels restaurants , Capitán Groovy, Deixalles i Lolo a més de l’actuació estelar de La Granja. Sotavent actuarà a l’envelat dels restaurants aquest diumenge a les 12h.

La trobada de infantil i juvenil d’escoles de ball de Bot diumenge a les 17,30h amb Artà balla i canta, Aires del Pla de Marratxí i a més de l’actuació i ballada popular amb Sarau alcudienc al Varador del Passeig Marítim.

Podeu consultar el programa de la XI fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia a través de la plana web de l’ajuntament d’Alcúdia www.alcudia.net

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.