Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma per la Llengua organitza una diada lúdica per reivindicar «el català, llengua comuna»

2694
En aquest acte de caràcter lúdic, l’entitat vol posar en valor la riquesa de la llengua donant un pes específic a les diferents varietats dialectals. | Plataforma per la Llengua

La Plataforma per la Llengua prepara l'acte anual de Sant Jordi que té com a objectiu reivindicar el català, «com a llengua comuna i com a vertebradora de la diversitat lingüística del nostre país». En aquest acte de caràcter lúdic, l'entitat vol posar en valor la riquesa de la llengua donant un pes específic a les diferents varietats dialectals. L'espot que crida a la participació del proper 24 d'abril es pot visualitzar en aquest enllaç.

11 anys reivindicant el català com a llengua comuna

La Plataforma per la Llengua i 26 entitats de persones d'origen nouvingut organitzen cada any, des del 2005, diferents accions sota el lema «El català, llengua comuna» pels volts de la diada de Sant Jordi. L'objectiu és promoure el català com a llengua comuna i sensibilitzar les persones nouvingudes «de la importància de la llengua catalana com un dels eixos vertebradors de la societat».

Alhora, aquesta acció pretén sensibilitzar també la societat d'acollida catalanoparlant, «que sovint canvia de llengua quan observa que una persona té un accent diferent o té una procedència diferent».

Les cròniques, els espots i altres materials de les edicions anteriors es poden veure al web de Sant Jordi de la Plataforma per la Llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.