Setmanari d'informació local - 138 anys

El detingut de Palma participava presumptament en la recaptació de combatents pel DAESH

2806
Segons ha informat Interior, el detingut aconsellava sobre com evitar les Forces i Cossos de Seguretat. | Arxiu UH/A. Sepúlveda

El jove de 26 anys detingut aquest dimarts a Palma per presumpta vinculació amb el DAESH se sotmetia a entrenaments físics i mostrava interès a completar la seva 'formació' en alguna organització militar.

Segons ha informat Interior, el detingut participava en dos tipus de grups: en el destinat a reclutar combatents per a DAESH, aconsellant de com procedir per no ser detectats per les Forces i Cossos de Seguretat en el viatge, i en el grup de recerca en les xarxes socials de perfils que revelessin vulnerabilitat per a ser captats per l'organització.

Missatge de calma

La delegada del Govern, Teresa Palmer, ha volgut transmetre «calma a la ciutadania». En el mateix sentit, el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha traslladat un «missatge de tranquil·litat» a mitjans de comunicació estrangers després de la detenció i ha remarcat que les Balears «és un territori i una destinació turística segura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.