Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 50 paradetes ompliran els carrers de Palma per Sant Jordi

2820
La regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha assegurat que «fomentar la lectura és una responsabilitat important de les administracions perquè gràcies a la lectura les persones són més crítiques i més lliures». | Arxiu UH

Els carrers de Palma acolliran aquest dissabte la celebració del Dia del Llibre, que enguany comptarà amb la presència a las paradetes de les obres dels guanyadors dels premis Ciutat de Palma de literatura i de poesia. Per a aquesta edició, la número 20, s’instal·laran 52 estands, dels quals una trentena seran llibreries i la resta, d’entitats socials i editorials, entre d’altres.

La regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha assegurat que «fomentar la lectura és una responsabilitat important de les administracions perquè gràcies a la lectura les persones són més crítiques i més lliures». Per a la regidora, «dissabte Palma s’omplirà de vida i de cultura». El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, ha afegit que «fem una crida a la ciutadania perquè surti al carrer i participi de la festa».

Perelló ha volgut destacar l'edició dels darrers premis Ciutat de Palma, que s’entregaren el passat 20 de gener. Així, La ciutat de les ànimes, de Miquel Àngel Vidal, premi Llorenç Villalonga de novel·la, i Occident, de Marcel Riera, guardonat amb el Joan Alcover de poesia, ja seran al carrer (editades per Ensiola i El Gall, respectivament)

El regidor ha recordat la lectura ininterrompuda de textos de Ramon Llull que se celebrarà de les 11 h a les 18 h al vestíbul de Cort el dia de Sant Jordi.

Recorregut de la jornada

Les 52 paradetes, que obriran de les 8 fins a les 20 hores, s’ubicaran al següents espais de Ciutat: plaça de Cort, plaça Marqués del Palmer, plaça Major, carrer Sant Miquel, plaça d’Espanya, plaça Porta Pintada, carrer Oms i La Rambla. Al parc de Ses Estacions hi haurà una trobada de brodadores al matí i una altra sociocultural de residents bolivians. A Jaume III se celebrarà un concert de jazz vinculat a la poesia i literatura i a la plaça Major i a s’Hort dels Reis hi haurà el mercadet artesanal .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.