Setmanari d'informació local - 138 anys

El col·legi Sant Salvador d'Artà prepara les 'IV Jornades Construïm el Futur'

2832
Les jornades posaran de relleu la possibilitat «d'humanitzar la nostra societat i fer-la més afectuosa, tendre i amable» com a via «imprescindible per conèixer els mecanismes de la comunicació actual». | CCSantSalvador

Les IV Jornades Construïm el Futur s'enceten al Teatre d'Artà el proper dijous 28 d'abril a les 20.00 hores, organitzades per l'Amipa, l'alumnat i el professorat del CC Sant Salvador d'Artà. Aquest any s'hi suma l'associació «Sant Salvador 3.0. Gestió i innovació del coneixement».


La comunicació com a fil conductor

L'organització de les jornades explica en un comunicat que «la comunicació és un instrument bàsic de relació entre les persones, utilitzat per interpretar la vida quotidiana, i per a les relacions humanes i animals». Les jornades posaran de relleu la possibilitat «d'humanitzar la nostra societat i fer-la més afectuosa, tendre i amable» com a via «imprescindible per conèixer els mecanismes de la comunicació actual». Tots els actes seran al Teatre d'Artà, a les 20.00 h i amb entrada lliure i gratuïta.

Intervenció de ponents experts

  • Sebastià Serrano: COMUNICACIÓ, ADOLESCÈNCIA I EDUCACIÓ ALS INICIS DEL TERCER MIL·LENNI. Dijous 28 d'abril, professor de Teoria de la Comunicació a la Universitat de Barcelona.
  • Maria José Monzó: COMUNICACIÓ, SEGURETAT I INTERNET. Dijous 5 de maig, especialista en educació i noves tecnologies.
  • Manuel Armayones: L'EFECTE SMARTPHONE. CONNECTAR-SE AMB SENTIT. Dijous 12 de maig, professor de psicologia i ciències de l'educació de la UOC.
  • Jordi Gil: COMUNICACIÓ I INFORMACIÓ PER A TOTS. ¿COM EXPLICAR LES NOTÍCIES A PARES I FILLS?, Dijous 19 de maig, periodista i presentador de l'informatiu infantil i juvenil InfoK del canal Super 3.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.