Setmanari d'informació local - 138 anys

Un Sant Jordi ben festiu omple Palma de paraules, llibres i roses

2862
Les autoritats també han lluït el seu especial del dBalears. | S.P.

Un Sant Jordi ben festiu. Palma ha celebrat aquest dissabte el Dia del Llibre amb diferents activitats i llocs de venda protagonitzant la jornada, que ha començat amb la lectura ininterrompuda de l'obra de Ramon Llull.

Petits i grans han pogut gaudir de valent. Els llibreters han omplert les taules col·locades al carrer tant amb novetats literàries com amb exemplars ja clàssics. A més, destaquen els llibres per a nens, que han pogut gaudir d'activitats específiques com tallers i contacontes.

Els partits també han participat del Dia del Llibre i la diada de Sant Jordi 2016: com ja és tradició, MÉS per Palma ha instal·lat un estand al carrer Sant Miquel per informar del seu projecte polític però també per vendre els llibres editats per la Fundació Emili Darder i l'Ateneu Pere Mascaró. Enguany, a més, MÉS ha repartit un punt de llibre amb un poema de Rosa Maria Arrazola que parla sobre la llibertat de les dones i denuncia la violència de gènere. Així mateix, s'han recollit en un fullet la tasca de l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística que encapçala Miquel Perelló.

D'altra banda, el president del PI, Jaume Font, ha visitat la fira del llibre de sa Pobla al costat del batle, Biel Ferragut, mentre que el vicepresident, Josep Melià, i el secretari general, Antoni Amengual, han estat al 'estand 'del PI a Palma. Paral·lelament, al Corte Inglés d'Avingudes i en el de Jaume III ha tingut lloc una signatura de llibres amb la participació de diversos autors, com Andrés Isern, Celia Velasco, Mica Cañellas i Octavio Cortés, entre d'altres.

Aniversari

Un dels protagonistes del dia ha estat l’especial dels 20 anys del dBalears. Molts ciutadans lluïen el diari, que es pot trobar a quioscs i llibreries, mentre que els principals representants institucionals de les Illes es fotografiaven amb el seu exemplar. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.