Setmanari d'informació local - 138 anys

«No som un maltractador, ni cap assassí»

2876

«Jo estimava molt la meva cussa», «No som un maltractador, ni cap assassí», o «Els animals són la meva vida» són algunes de les declaracions que ha fet Antoni Pericàs al diari Última Hora, que publica un vídeo amb les imatges de l'home a ca seva, acompanyat d'un altre ca.

Pericàs era el propietari del pitbull Luna que va morir a Son Reus divendres, després que la policia el va haver de rescatar d'una casa del Coll d'en Rebassa de Palma. I és que, aparentment, el seu amo la va deixar morir a una terrassa, sense aigua ni menjar i a ple sol. O almanco així ho denuncia la Plataforma Balear per a la Defensa dels Animals (BALDEA), qui va penjar la foto de la cussa a la seva pàgina de Facebook. 

Segons Pericàs, quan li varen dir que la cussa patia de leishmaniasis -una malaltia que es pot tractar- no ho va poder assimilar i es va negar a que li administrassin l'eutanàsia perquè volia que l'animal «passàs els seus darrers dies» amb ell. 

Tot plegat ha provocat una gran commoció a les xarxes socials. Centenars de persones han insultat Pericàs a Facebook i algunes, fins i tot, l'han amenaçat. L'home denuncia que els animalistes han penjat la seva fotografia a les xarxes socials i que han facilitat a tothom el seu nom i cognoms, lloc de residència i de feina. «Estic sotmès a un linxament públic sense precedents», assegura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.