Setmanari d'informació local - 138 anys

Guillem López Casasnovas presidirà una taula tècnica sobre finançament entre Balears i Catalunya

3314
L'economista menorquí Guillem López Casasnovas | Arxiu UH/S.Cases

L'economista menorquí Guillem López Casasnovas presidirà una taula tècnica sobre finançament entre Balears i Catalunya, segons han acordat aquest divendres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Després d'una reunió al Consolat de Mar, Puigdemont ha dit davant els mitjans de comunicació que encara que el seu futur «sistema de finançament es diu estat independent», «tècnicament ens interessa ser en el debat de la revisió del sistema de finançament».

«Mentre estem en aquest estadi entre la postautonomia i la preindependència, tenim vocació d'esgotar al màxim les competències de què disposem i, per tant, d'exigir fins a l'últim cèntim que ens correspon», ha dit Puigdemont.

Així, ha ressaltat la «situació de greuge que pateixen les Balears i Catalunya» en matèria de finançament, que, segons ha dit, «té conseqüències directes en la qualitat de vida, en la qualitat dels serveis públics i en l'expectativa de futur dels projectes personals o professionals dels nostres territoris». «Per tant, com més sumem, més multiplicarem», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.