Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià acusa els mitjans sensacionalistes britànics de voler perpetuar la mala imatge de Magaluf

3364

Els hotelers de Magaluf preveuen una temporada turística molt bona. El president de l'Associació d’Hotelers de Palmanova-Magaluf, Sebastià Darder, ha explicat aquest dimarts que s'estan complint els objectius que s'havien plantejat per a enguany, com allargar la temporada turística o fer de Magaluf una destinació més familiar.

L'enitat hotelera ha explicat que s'han invertit uns 37 milions d'euros en millorar els establiments turístics i que aquells que han fet obres preveuen uns beneficis superiors als qui no han executat obres.

Respecte del vídeo que ha publicat recentment un mitjà britànic sobre excursions etíliques, el director general de Projectes Estratègics

, Joan Mesquida, ha explicat que moltes vegades els mitjans sensacionalistes britànics «estan interessats en que es mantengui el model de Magaluf com a destinació d'excessos», davant el nou model que s'està impulsant de turisme familiar i de qualitat.

Per la seva banda, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha assegurat que demà es farà públic un ban de l'Ajuntament per recordar quina és la normativa que s'han de complir per a garantir la seguretat a la zona. Rodríguez també ha fet èmfasi en que, per primera vegada, l'Ajuntament tendrà una reunió a tres bandes amb la Conselleria de Salut i la de Treball per coordinar-se. L'objectiu és evitar pràctiques abusives en contractes de feina temporals i també la distribució de substàncies estupefaents «que s'han posat de moda en alguns països d'origen dels turistes».

Augmenta el nombre d'agents de policia

El batle, a més, ha recordat que la xifra d'efectius de la policia ha augmentat en 20 persones. La Guàrdia Civil, per la seva banda, no ha volgut donar detalls sobre l'augment d'agents. El tinent d'aquest cos, Eduardo Herrero, però, ha agraït la presència de traductors que s'encarregaran d'atendre els turistes.

Rodríguez Badal ha aprofitat la trobada amb els periodistes per a criticar «el buit interlocutori que deixa Teresa Palmer en abandonar el seu càrrec com a delegada del Govern espanyol» per a poder presentar-se a les eleccions del 26 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.