Setmanari d'informació local - 138 anys

Els socialistes reivindiquen la feina local i volen derogar la Llei Montoro

3660
Armengol amb la resta de batles i regidors socialistes. | PSIB

El PSIB-PSOE ha celebrat aquest dissabte el primer any d'Ajuntaments del Canvi, amb tots els batles i batlesses socialistes de Mallorca, més de 100 regidors, els candidats al Congrés i al Senat, Pere Joan Pons i Natalia Troya, la vicepresidenta del PSC, Núria Parlon i la secretària general, Francina Armengol.

Els ajuntaments socialistes i les polítiques que s'hi estan duent a terme són, segons Pere Joan Pons, «la millor carta de presentació pel canvi que volem dur al conjunt d'Espanya». El candidat socialista ha criticat que «el PP ha criminalitzat els ciutadans a través de la Llei Montoro i per això és necessari derogar-la i que els ajuntaments tenguin autonomia i capacitat de gestió per poder solucionar problemes als ciutadans de les Illes Balears».

En aquest sentit també s'ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha assegurat que «quan hi ha un batle o batlessa socialista hi ha una política de proximitat, de preocupar-se dels problemes de la gent i d'intentar cercar solucions de manera conjunta amb la ciutadania, igual que estam fent des del Govern de les Illes Balears».

Armengol ha defensat la necessitat d'un canvi de govern a Espanya encapçalat per Pedro Sánchez, «un polític a peu de carrer, que escolta, que és capaç de tenir les millors solucions pels problemes de la ciutadania i que entén que l'autonomia municipal ha d'existir i ha de donar més potencialitat als batles i batlesses perquè puguin resoldre a peu de carrer els problemes dels seus conciutadans».

Gestió municipal 

Un dels millors exemples de la gestió municipal, segons els socialistes,  és Son Servera, amb la batlessa i candidata per Mallorca al capdavant, Natalia Troya. La socialista ha reivindicat que «des dels ajuntaments hem demostrat que podem governar invertint en les persones, implantant polítiques que donen solucions i així ho volem fer també des d'Espanya». Tot això després de quatre anys «oblidats pel govern autonòmic del PP i amb les portes del Consolat tancades».

Finalment, la vicepresidenta del PSC i membre del Govern del Canvi de Pedro Sánchez, Núria Parlon, ha reivindicat que «el món municipal socialista és fort perquè estam mantenint l'Estat del Benestar, impulsam polítiques de promoció econòmica, de suport al comerç i al turisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.