Setmanari d'informació local - 138 anys

Una besada entre la Moreneta i la Geperudeta desferma la polèmica

3686
La il·lustració que ha desencadenat la polèmica és obra de l'artista mallorquí Motxuel.

La setmana passada Endavant OSAN de l’Horta, País Valencià, feia públic el cartell amb la convocatòria de la manifestació que es farà el dia 18 de juny a València amb motiu del Dia internacional per l’alliberament LGTBI.

Un cartell, amb una imatge obra de l’il·lustrador mallorquí Motxuel, que en les darreres hores ha fet bullir les xarxes socials i del qual se n’han fet ressò diversos mitjans de comunicació. També el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha convocat per dijous un acte de «desgreuge» a la Verge dels Desemparats, patrona de la ciutat, per la «greu profanació» continguda en el cartell.

L’arquebisbe considera que la imatge «fereix profundament els sentiments dels catòlics valencians i de tots els homes i dones de bona voluntat. L'acte de «desgreuge» tindrà lloc aquest dijous i consistirà a resar el Rosari i en una missa a la Catedral de València en honor a la Mare de Déu.

En el cartell, com es pot veure a la fotografia, hi apareixen la Mare de Déu de Montserrat, coneguda popularment com la Moreneta, i la Mare de Déu dels Desemparats, coneguda generalment com la Geperudeta, besant-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.