Setmanari d'informació local - 138 anys

Costa rebutja demanar disculpes al presentador Ariza

3830
Ariza i la productora 'Parlant de tot SL' han descartat emprendre accions legals si es realitza una disculpa pública pel «dany ocasionat». | Arxiu UH

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha rebutjat demanar disculpes públiques al presentador Miquel Ángel Ariza, perquè existeix un «dret a la llibertat d'expressió» per fer crítica sobre l'actuació del presentador d'IB3 «que va demanar el vot al Partit Popular».

Els fets de 2015
La coordinadora electoral del PSIB, Isabel Oliver, va emprendre accions legals perquè el locutor va aconsellar votar als 'populars' dia 19 de maig de 2015, si volien que hi hagués «continuïtat», després de preguntar sobre el vot a un col·laborador. Ariza va afirmar que no feia apologies, sinó que defensava que «el PP és la millor opció i crec que l'heu de votar».

Ariza i la productora 'Parlant de tot SL' han descartat demandar el PSIB; la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, i el socialista Cosme Bonet, si es realitza una disculpa pública pel «dany ocasionat». En aquest sentit, Costa ha insistit en el fet que «em sembla absolutament criticable que un comunicador demani el vot per a un partit en un mitjà públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.