Setmanari d'informació local - 138 anys

Vueling provoca el caos a l'aeroport de Barcelona i afecta les Balears

4212

Vueling registra aquest diumenge varis canvis d'hora en connexions des de Barcelona cap a Balears, després de les incidències de la companyia en l'aeroport del Prat que han provocat nombrosos retards i cancel·lacions.

Segons dades de la pàgina d'informació sobre l'estat de vols de Vueling, es preveu que la majoria de connexions entre Barcelona i Balears surtin puntuals, però més de deu operacions ja han sofert retards i un vol de matinada des d'Eivissa no ha estat operat.

Palma
Un vol per a diumenge horabaixa ja ha estat retardat uns 20 minuts (15:40 a 16:30 h), mentre que el de les 10:30 hores ha sofert 10 minuts de retard i el de les 09.45 hores ha sortit puntual.
Des de Palma cap a Barcelona, per la seva banda, les afectacions han estat mínimes amb retards lleus.

Menorca
Menorca és l'aeroport més afectat pels problemes de Vueling a Barcelona: quatre connexions de Barcelona a Menorca ja han sofert retards. Dos d'aquests vols ja han aterrat: el de les 07.20 del matí, que ha partit a les 08.34h, i el de les 09.30, que s'ha enlairat a les 10.15 hores. El vol de les 08.20 ha estat puntual.
Quant a les connexions Menorca-Barcelona, dos vols que encara no han sortit tenen ja previst un retard de gairebé una hora mentre que aquest matí altres dos han sortit amb uns 50 minuts de retard.

Eivissa
Una connexió Eivissa-Barcelona prevista per 02.55 hores de la matinada no ha estat operada, mentre que dos vols programats per a l'horabaixa ja sofreixen un retard de 55 minuts.
Quant als vols des de Barcelona cap a Eivissa, el vol de les 14.55 hores ha estat reprogramat per les 15.30 hores i el d'aquest matí de les 10.00 hores ha sortit una hora i 26 minuts més tard.
El divendres, un vol de Vueling de Barcelona a Eivissa va sofrir un retard de gairebé sis hores a causa de motius operacionals, segons la companyia: estava previst per les 19.35 hores i va acabar sortint a les 01.15 hores de la matinada del dissabte.

Tres vols cancel·lats
Vueling ha cancel·lat aquest diumenge un total de tres vols, dos de sortida i quatre d'arribada, en l'aeroport de Barcelona-El Prat, encara que l'operativa de la companyia ha millorat i registra menys retards que en els últims dies.
Segons informa la web de Vueling, els vols cancel·lats al Prat són dues sortides amb destinació a Màlaga i a París i una arribada procedent de Màlaga, totes elles programades al llarg del matí d'aquest diumenge.
Quant a la resta d'operacions, part dels vols de la companyia sofreixen retards, en la seva majoria d'entre 30 i 60 minuts, encara que hi ha hagut un vol en direcció a Ginebra que ha sortit amb 2 hores i 40 minuts de demora i un vol procedent de Gran Canària que ha aterrat de matinada 3 hores i 35 minuts més tard del previst.
En les oficines de Vueling a la terminal T1 del Prat s'han reproduït les coes d'afectats, encara que l'atenció als clients està sent molt més fluïda i són atesos amb major rapidesa que en els dies precedents.
Vueling és la principal companyia de l'aeroport del Prat, que aquest diumenge viu la jornada més important de l'operació sortida de juliol, amb 1.039 moviments programats i una oferta de 187.768 seients

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.