Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern nomena Pere Torrens director del SOIB

4390
Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria, ha assegurat que el SOIB guanyarà en professionalització | Arxiu UH

El Consell de Govern ha nomenat Pere Torrens director del Servei d'Ocupació de Balears (SOIB). A més, ha aprovat modificar l'estructura del SOIB per tal d’ampliar la cartera dels serveis dirigits a desocupats i a empreses que demanden treballadors qualificats.

Així ho ha explicat el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, qui ha assegurat que d’aquesta manera el SOIB guanyarà en professionalització. També, ha explicat que per engegar aquest increment de funcions s'ha aprovat el nomenament de Torrens qui, a més de dirigir el dia a dia en l'execució de programes d'ocupació, assumeix les tasques de gerència del SOIB, i cessa a l'actual gerent, Maria del Mar Sòcies.

El director general d'Ocupació i Economia, Llorenç Pou, mantindrà la coordinació i disseny de les polítiques d'ocupació, alhora que continuarà gestionant les competències de l'àrea d'Economia i del disseny de la política econòmica del Govern. El SOIB seguirà depenent orgànicament de la Direcció general d'Ocupació i Economia.

A més, es crea el Departament d'Orientació i Intermediació amb l’objectiu de donar més cobertura a les oficines d'ocupació i millor servei a les persones desocupades i a la demanda de les empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.