Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell destinarà 20 milions als municipis «per revitalitzar l’economia local de Mallorca»

4394
Reunió amb els representants dels ajuntaments de Mallorca per explicar el Pla Especial d'Inversions Financerament Sostenibles. | Arxiu UH

El conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, i el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, acompanyats pel director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han presentat aquest divendres als alcaldes de tots els municipis de Mallorca el Pla Especial d'Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017. Aquest cerca la revitalització de l'economia de les localitats mallorquines a través de projectes d'optimització del consum d'aigua; estalvi energètic i implantació d'energies renovables; d'eliminació de barreres a l'accessibilitat universal i de millora de l'estat de les xarxes locals de carreteres.

Font ha manifestat que «seguim apostant i estant al costat dels municipis de l’illa a través d'aquest Pla Especial de 20 milions d'euros, al mateix temps que contribuïm a la revitalització de l'economia local de Mallorca».

Per altra banda, Bonet ha assegurat que «per primera vegada es destinarà part del superàvit per injectar 20 milions d'euros a l'economia de Mallorca, i a més, es farà a través dels ajuntaments, l'administració més propera a la ciutadania».

Cinc projectes per municipi

Cada ajuntament o entitat local menor podrà presentar un màxim de cinc projectes d'obra d'una quantia igual o superior a 15.000 euros per a les finalitats esmentades anteriorment. Aquest Pla s’aprovarà durant la sessió del ple del Consell de Mallorca del pròxim 14 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.