Setmanari d'informació local - 138 anys

Qui són els membres del Consell Assessor d'IB3?

4410

Ja han pres possessió del seu càrrec alguns dels membres del Consell Assessor de Continguts i Programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Tots ells han jurat o promès aquest càrrec davant la presidenta del Parlament de les Illes Balears, Xelo Huertas, alguns membres de la Mesa i també davant el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa.

D’aquesta manera es dóna compliment a un mandat parlamentari. Ells seran els encarregats d'elaborar una proposta d'un nou model per a l’ens públic, que haurà d’estar enllestit abans dels pròxims sis mesos per debatre'l i aprovar-lo.

En el Consell estan representats el sector professional, l'educatiu, el cultural, les associacions de consumidors, de persones amb discapacitat, de joves i de gent gran.

Qui és qui?

Aina Gutierrez Coll (APIB)

Representant de l'Associació de Periodistes de les Illes Balears.

Aline Olga Tur (APAIB)

Representant de l'Associació de Productores Audiovisuals.

Joan Huguet Amengual (Federació d’Associació de Jubilats I Pensionistes)

Representant de la Federació d’Associació de Jubilats i Pensionistes.

Mónica Outeiral Coira (IB3)

És representant dels treballadors d'IB3.

Angel Aguiló Palou (CBM)

És periodista i fa feina a IB3TV, a la secció d'esports. És al Consell Assessor com a representant dels treballadors de l'empresa subcontractada per als serveis informatius CBM.

Juan Montes de Oca Ladat (UIB)

Juan Montes de Oca és llicenciat en Ciències, especialitat Informàtica, per la Universitat Autònoma de Barcelona (1987). Durant 1988 i 1990 realitza els cursos de doctorat en Infografia i Intel·ligència Artificial a la Universitat Autònoma de Barcelona ia la Universitat de les Illes Balears (UIB). El 1998 presenta la memòria d'investigació 'Una aplicació per a la parla i expressió de personatges sintètics 3D' a la UIB.

Des de 1988 és professor titular del departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

Jaume Mateu i Martí (OCB)

És escriptor. Des de 2005 és el president de l'Obra Cultural Balear. És un dels fundadors del Col·lectiu Cultural Sitja, de Bunyola i cooopera amb Can Gazà, casal autogestionat d’exclosos socials malalts.  

Marcos Pons Sansaloni (Federació Sords)

És el president de la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears. 

M.Antonia Puigròs i Caldentey (CESAG)

Doctora en Filosofia i Lletres (Secció: Filologia Catalana) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les seves línies de recerca s’han centrat en els models lingüístics dels mitjans de comunicació. Ha participat en diversos projectes d’investigació.   Ha impartit docència a les diplomatura de Magisteri, a les llicenciatures i graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, a banda de a diversos màsters.

Joan Josep Sunyer (SPIB) 

Vocal del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.