Setmanari d'informació local - 138 anys

Laura Camargo: «Ara mateix consider no recomanable que Podem entri al Govern»

4522

Aquests dies al País Valencià es parla molt de la possibilitat que Podem entri a formar part del Govern de Ximo Puig. A les Balears els representants de Podem no es plantegen, per ara, fer la passa.

Fa pocs dies, el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, va convidar els seus aliats de Podem a entrar a formar part del Govern valencià. El portaveu de Podem en les Corts valencianes, Antonio Montiel, ha assegurat aquest dimecres que estan «preparats per a estar en el govern» valencià, ha incidit que després d’un any d’experiència parlamentària han reflexionat i han arribat a la conclusió que «determinats canvis no es poden propiciar des de fora» i ha avançat que presentaran una proposta de refundació de l’Acord del Botànic que «pot comportar la necessitat.

A Balears el discurs, ara per ara, no és el mateix. Per començar, «Armengol no ens ha convidat a ser al Govern com sí que ha fet Puig a València» explica la diputada de Podem, Laura Camargo. Si això passàs, «hauríem d'obrir un debat, primer al Consell Ciutadà, després al grup parlamentari i la decisió s'hauria de ratificar en assemblea». Si s'obrís aquest debat, Camargo, que creu que al País Valencià no entraran al Govern, apostaria per no entrar a governar: «Ara mateix consider no recomanable que Podem entri al Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.