Setmanari d'informació local - 138 anys

Banyalbufar queda fora aigua i «sense avís previ»

4530
La preocupació més gran dels veïns és el temps que això pot durar. | @Flickr/Anna i Michal

Des del passat dimarts horabaixa, i «sense cap tipus d'avís previ», el poble de Banyalbufar s'ha quedat sense subministrament d'aigua.

Per una banda, segons informa l'Assemblea per Banyalbufar i es Port «un empleat de l'Ajuntament va començar a tancar, una per una, la clau de pas d'aigua potable de la xarxa municipal a tots els habitatges residencials que no estan situades en el nucli urbà del poble».

Per altra banda, des de l'Ajuntament de Banyalbufar amb Mateu Ferra Bestard a la batllia, s'ha fet arribar als veïns del poble una circular informant als veïnats que «a causa de la seguia que hi ha a Mallorca» explicant que en especial al municipi «s'ha hagut de tallar el subministrament d'aigua potable de la xarxa municipal». Tot i això, la preocupació més gran dels veïns és el temps que això pot durar, ja que Ferra diu en el comunicat «sense que per ara es pugui preveure quan es podrà restablir el subministrament».

Des de l'Assemblea per Banyalbufar i es Port, «sense posar en dubte la sequera i les conseqüències negatives que se'n deriven cap a la població» consideren que «aquesta manera estricta i inflexible de l'actual batle és una conducta pròpia d'altres temps, no del segle XXI».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.