Setmanari d'informació local - 138 anys

Els joves del PP donen a la 'benvinguda' a Paquier amb una piulada catalanòfoba

4562

Poques hores després que se sabés que Miquel Perellço no continuarà renunciarà a la seva acta de regidor de Palma el proper 31 d'agost i que serà substituït per la persona que ocupava el sisè lloc a la llista de MÉS per Palma, Helena Paquier, les Noves Generacions del PP de Palma, feren públic una desafortunada piulada que desprèn catalanofòbia.

Els joves del PP li retreuen a Paquier que es definesqui com a 'catalana de Mallorca', que pot ser un homenatge a com es definia Ramon Llull (català de Mallorca) i que, en qualsevol cas és un acte de llibertat, perquè avui se sap que les persones tenim múltiples identitats.

Paquier és diplomada en Història de l'Art per la Universitat de les Illes Balears; ha estat presidenta i secretària de la Dona de la secció local de Palma amb el partit d'Esquerra Republicana fins al 2014 i ha format part del secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Al seu perfil de Twitter es defineix com: «Som dona, catalana de Mallorca i d'esquerres, activament compromesa amb tot allò que se'n deriva de les meves condicions. Afiliada a MES per Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.