Setmanari d'informació local - 138 anys

Cristòfol Soler aposta per la «fraternitat» entre els territoris de la «gran nació catalana»

4582
Cristofol Soler, president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, va intervenir aquest diumenge al 37è Aplec del Pi de les Tres Branques. | Vilaweb

Cristofol Soler, president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, va intervenir aquest diumenge al 37è Aplec del Pi de les Tres Branques. Soler va voler transmetre un missatge de «fraternitat» als territoris que conformen «la gran nació catalana», materialitzada darrerament en la Confederació d'entitats sobiranistes dels Països Catalans, i un altre de «força i coratge» al Principat, perquè s'ha «d'exercir el dret a decidir sense cap complex».


En aquest sentit, Soler va assegurar que l'exemple d'aquest territori ajudarà a la resta «a espavilar-se». En una entrevista al diari Vilaweb Soler també vol recordar que «cal marxar d'espanya de pressa» perquè «és un estat fallit».

A l'acte també hi van intervenir Adrià Solé, batlle de Castellar del Riu; Daniela Grau activista, de l'ANC Catalunya Nord; Gemma Pasqual, escriptora, vicepresidenta al País Valencià de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana o Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.