Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba la nit màgica de Valldemossa

4620

El proper divendres 22 de juliol torna l'Artdemossa, la nit més màgica de la serra de Tramuntana, que se celebra cada mes de juliol des de fa 10 anys.

Enguany, en aquesta desena edició, es pretén tornar als orígens: "volem que els carrers de la nostra vila siguin zona d'exposició de tots els creadors de la nostra terra. Des d'il·lustradors a ballarins o dansaires, de pintors a glosadors, de música fins a màgia o fotografia".

D'aquesta manera, l'organització assegura que «l'objectiu és fugir del concepte i de l'etiqueta de "fira" o "mercat" i consolidar-nos com a espai on totes les disciplines artístiques es puguin mostrar, exposar i exhibir».

Així mateix asseguren que «atesa la gran afluència de visitants», enguany s'ha ampliat el recorregut, que comprendrà entre Cartoixa, la plaça de Bartomeu Estaràs i la plaça Pública. Amb el mateix precedent, enguany l'Ajuntament posa una línia de bus entre la UIB i Valldemossa a fi que els visitants aparquin els seus vehicles al gran aparcament que hi ha a la Universitat i arribin a Valldemossa en transport col·lectiu.

Hi haurà viatges UIB-Valldemossa de 19h a 22h cada mitja hora des de l'aturada del carrer Mallorca, devora l'edifici Antonia Maria Alcover. Igualment, de Valldemossa a Palma hi haurà servei cada mitja hora de les 00:30h fins a les 3:30h.

La primera activitat d'Artdemossa serà a les 18h amb el Petit Artemossa o Valldemossa esKIDS de la mà de Centimets Teatre que presentaran el seu 'Horabaixa monstruós'.

A les 20h arrancarà la Batucada de l'Escola de Música de Valldemossa amb els Dimonis de la Cova del Fossar que faran el cercavila fins a la Plaça Pública, on Miquel Brunet donarà el sus a la tan esperada nit.

A partir d'aquí, explosió de colors, flaires, ritmes i textures onsevulla. Trobarem música a les places Pública i de Bartomeu Estaràs, més de 70 obres de tota casta d'artistes exposades tant als Jardins de Cartoixa com al carrer de Uetam amb diversos espais com l'Espai TACA, Escola Superior de Disseny, Centre d'Estudis Fotogràfics, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.