Setmanari d'informació local - 138 anys

Meliá, Barceló i Hotels Turístics Units opten al nou concurs de gestió del Palau de Congressos de Palma

4630

Les empreses Meliá Hotels International SA, Barceló Esdeveniments Empresarials SL i Hotels Turístics Units SA optaran al concurs d'adjudicació per a la gestió del complex del Palau de Congressos de Palma.

Aquest dimarts migdia, finalitzava el termini per a la presentació de les ofertes per a la gestió de l'hotel i el Palau de Congressos.

El preu mínim de sortida per al lloguer del complex és d'1.585.000 d'euros anuals.

El següent pas és la constitució de la mesa de contractació, que serà l'encarregada de valorar les ofertes presentades i de resoldre el concurs sobre la base de les directrius tècniques i administrativa del plec de condicions, aprovat l'abril passat.

D'aquesta manera, es compleixen els terminis fixats pel consell d'administració de la Societat Palau de Congressos, integrada a parts iguals pel Govern i l'Ajuntament de Palma, de poder adjudicar la gestió de la infraestructura pública a la fi d'any.

CONCURS DE LICITACIÓ DE LES BUTAQUES

D'altra banda, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha resolt suspendre provisionalment l'actual procediment de contractació de les butaques de Palau; això, mentrestant aquest organisme dicta resolució del recurs especial en matèria de contractació, presentat per Dynamobel SA, respecte a l'anterior concurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.