Setmanari d'informació local - 138 anys

La platja de Santa Ponça, tancada al bany per un abocament

4708
La platja de Santa Ponça ha estat tancada al bany a causa d'un incident a la xarxa de sanejament. | UH-Arxiu

La platja de Santa Ponça ha estat tancada al bany a causa d'un incident a la xarxa de sanejament de la canonada d'impulsió de la zona que ha acabat en un abocament.

Segons ha informat l'Ajuntament de Calvià, seguint el protocol de control i qualitat de les aigües de zones de bany, ha tancat l'accés a una part de la platja als banyistes encara que la incidència en la canonada ja va ser reparada durant el dematí del divendres.

No obstant això, l'última analítica d'aigua s'han detectat indicadors que aconsellen tancar l'accés en tota la platja amb caràcter preventiu, fins que els resultats de les següents anàlisis estiguin dins dels paràmetres de qualitat establerts.

En aquesta línia, l'Ajuntament triplicarà els controls analítics per conèixer al més aviat possible la recuperació dels estàndards de qualitat. A més, els efectius municipals estan treballant per oxigenar i remoure les aigües de bany perquè s'accelerin els processos de depuració natural.

Per a aquestes tasques s'han activat totes les embarcacions de salvament, motos d'aigua, protecció civil i policia local. Així mateix, s'ha informat a les oficines de turisme, associació hotelera, el concessionari de la platja i el sector comercial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.