Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Pollença demana responsabilitats polítiques per la contractació del policia torturador

4750

Alternativa per Pollença ha emès aquest dilluns un comunicat recordant que fa més d'una setmana que vàren exigir l'acomiadament immediat del policia condemnat per l'Audiència Provincial, utilitzant, per exemple, «els mateixos arguments que es varen fer servir a Sa Pobla per no contractar-lo». Així mateix, també es recorda que vàren demanar una reunió perquè l'equip de govern els expliqués «amb tot detall» com es va fer aquesta contractació i «depurar responsabilitats». «No s'han fet ni una cosa ni altra».

A més a més, el passat dilluns 18 de juliol el batle va declarar a Ràdio Pollença que no tenien l'informe que s'havia utilitzat a Sa Pobla per no contractar al policia i tampoc va donar explicacions de les raons per les quals no feia feina a Deià (a pesar de ser el primer en la borsa d'interins de policies locals, per dues vacants).

D'aquesta manera, a Alternativa per Pollença consideren que «el regidor de la policia Miquel Àngel Sureda (Junts Avançam), és el responsable polític d'una contractació que mai s'hauria d'haver fet, però sobre tot de que no s'hagi produït l'acomiadament del policia condemnat».

Per això mateix, «demanam la dimissió del regidor de policia, Miquel Àngel Sureda, per permetre, justificar i, sobre tot, mantenir la contractació del policia condemnat per l'Audiència Provincial».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.