Setmanari d'informació local - 138 anys

Emaya invertirà més de cinc milions en la compra de nous contenidors

4760
L’empresa treballa ara a la zona de Ponent i en acabar seguiran pels districtes de Llevant, Platja de Palma i Centre. | EMAYA

Neus Truyol, presidenta d’Emaya, ha presentat aquest dimarts 26 de juliol el servei de reforç de neteja de les àrees d'aportació de residus amb aigua a pressió. Des de juny aquest reforç ha permès la neteja de 879 punts.

Tal i com ha informat l’empresa en un comunicat, l’equip de neteja està format per un operari-conductor i la maquinària d’aigua a pressió (per a la neteja del terra i l’exterior dels contenidors). Al llarg del dia EMAYA neteja entre 100 i 400 contenidors.

Neteja per zones

Fins a dia d’avui s’ha realitzat la neteja del districte Nord (un total de 627 contenidors corresponents al Secar de la Real, Són Sardina, Establiments, Son Oliva, s'Indioteria, Cas Capiscol...). L’empresa treballa ara a la zona de Ponent i en acabar seguiran pels districtes de Llevant, Platja de Palma i Centre.

Renovacions pel 2017

Com a novetat, EMAYA ha decidit renovar el 80% del total dels contenidors de Palma (8.000 contenidors agrupats en unes 3.700 àrees d’aportació). És per aquest motiu que al llarg del 2017 s’invertiran més de cinc milions d’euros en la compra de nous contenidors. A més, EMAYA ha adquirit, en una compra valorada en 33.000 euros, peces de recanvi per tal de realitzar algunes reparacions urgents en els contenidors.

EMAYA aposta perquè l'any 2017 es comprin nous camions per renovar l'envellida flota existent i els contenidors de càrrega posterior es deixaran només per a zones de carrers estrets. També, l’empresa ha optat per un sistema de recollida lateral més eficient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.