Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern i Endesa signen per dotar d’electricitat el tren fins a Manacor i Sa Pobla

4764
Segons el conseller de Territori, Energia i Mobilitat «es preveu l’inici de les obres per a principis del 2017, i l’engegada del servei a principis del 2018»

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons i el director General d'Endesa de Balears, Ernesto Bonnin, han signat aquest dimarts 26 de juliol actuacions per 2,8 milions per dotar de la potència necessària l'electrificació del tren fins a Manacor i sa Pobla.

En la roda de premsa, Pons ha anunciat que «es preveu l’inici de les obres per a principis del 2017, i l’engegada del servei a principis del 2018». A més, segons el conseller, els acords amb l’empresa Endesa permeten avançar l’increment de la potència de la xarxa. El conveni per a les actuacions de sa Pobla suposa un cost d'1,6 milions d’euros i d’1,2 milions per a les actuacions en la subestació d’Inca.

L’empresa Endesa té una tercera subestació distribuïdora a Manacor, per això no serà necessari cap actuació més, excepte la de la unió d’aquesta amb les del nou tram electrificat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.