Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta la Comissió Tècnica dels 'Establiments Emblemàtics' a les patronals de Balears

4780

L’Ajuntament de Palma celebrà ahir una reunió a PalmaActiva per presentar a les patronals del comerç, de la restauració i dels forns i pastisseries els representants municipals i d’altres associacions que composen la Comissió Tècnica dels Establiments Emblemàtics.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha explicat que «l’objectiu era donar a conèixer els membres que formen aquesta comissió i explicar les diferents línees en que estan treballant les àrees municipals per definir consensuadament el concepte d’establiment emblemàtic. Simultàniament, volem recollir les opinions de les patronals al respecte, a fi d’acordar els criteris tècnics que han de marcar el full de ruta final». «És obvi a que volem treballar amb el major consens possible per a construir un projecte global de catalogació i de promoció que satisfaci a totes les parts implicades».

La regidora, que ja s’ha reunit anteriorment en altres tres ocasions amb la Comissió Tècnica, ha dit que «és un objectiu del govern municipal que Palma esdevingui un referent quant a model de comerç accessible, innovador, divers i respectuós amb el medi ambient, que augmenti el seu atractiu turístic sempre respectant la convivència amb els residents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.