Setmanari d'informació local - 138 anys

Neixen els Premis Ciutat de Palma de música i teatre i desapareix el de curtmetratges

4790
Aquest any es concediran 74.000 euros a les sis modalitats, les noves (música i teatre) més novel·la, poesia, còmic i arts visuals.

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la convocatòria dels Premis Ciutat de Palma 2016. Per primera vegada aquests premis inclouen com a modalitats la música i el teatre. En canvi, la modalitat de curtmetratge (ficció, documental i animació) han quedat fora de la convocatòria pel descens en el nombre de propostes presentades.

Aquest any es concediran 74.000 euros a les sis modalitats, les noves (música i teatre) més novel·la, poesia, còmic i arts visuals. Fins al 30 de setembre es poden enviar les propostes de novel·la, poesia i textos teatrals. Fins al 21 d'octubre la resta (arts visuals, còmic i música).

Novetats de les modalitats:

- Premi Ciutat de Palma Llorenç Moyà de Teatre estarà dotat amb 8.000 euros per al millor text i té com a finalitat recolzar i estimular la creació teatral com també reconèixer la labor dels dramaturgs. Els textos hauran de ser inèdits i estar escrits en català.

- Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música guardonarà enregistraments musicals realitzats a Balears, o relacionats i estarà dotat amb 6.000 euros. Les obres hauran de ser àlbums musicals de llarga durada de 7 pistes i/o un mínim de 30 minuts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.