Setmanari d'informació local - 138 anys

Continua la licitació del Palau de Congressos després de la desestimació del recurs presentat per Hotusa

El Palau de Congressos de Palma ha reprès la tramitació del concurs de licitació després que el Jutjat contenciós-administratiu número 1 de Palma hagi desestimat la sol·licitud de mesura cautelar presentada per part d'Hotels Turístics Units S.A. (Hotusa) en relació a la suspensió del procediment de contractació iniciat per al lloguer del complex i aixeca la seva suspensió.

El Palau de Congressos de Palma S.A. té previst continuar amb la tramitació del procediment de contractació, per la qual cosa convocarà la taula de contractació durant el pròxim mes de setembre, segons ha informat Cort a un comunicat.

A l'escrit, el Jutjat dóna la raó al Palau i manifesta que «no sembla raonable ni lògica l'argumentació de la recurrent» en relació a la forma de presentació de la documentació en format digital que no va ser acceptada per part de la taula de contractació de Palau de Congressos. Per tant, considera que no es compleixen els requisits exigits a la llei.

D'aquesta manera, el Jutjat de manera expressa aixeca la suspensió del procediment de contractació que va acordar el passat dia 8 d'agost i, en conseqüència, Palau de Congressos reprendrà la tramitació del procediment de contractació i procedirà a dur a terme les corresponents reunions durant el pròxim mes de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.