Setmanari d'informació local - 138 anys

EU demana la fi de l'explotació dels cavalls de les galeres

EU Balears demana a l'Ajuntament de Palma que prengui mesures davant la «contínua explotació» a la qual viuen sotmesos els cavalls de les calesses de Palma.

El partit ha recordat que divendres al polígon Son  Castelló, es va produir un accident entre diverses calesses que va deixar a un dels cavalls ferits de gravetat.

«No és la primera vegada que això passa , ja que fa  uns mesos un cavall d'una calessa moria a Palma en estavellar-se contra un mur enfront de la catedral. Cops de calor, males cures, incompliment de les normatives, explotació a causa del turisme que està col·lapsant Mallorca en els últims mesos, són el dia a dia d'aquests animals», assegura la formació esquerrana.

Promeses a la ciutadania

EU, en aquest sentit, ha demanat a l'Ajuntament que «compleixi una de les seves promeses a la ciutadania i posi fi a aquesta situació, evitant que se segueixi posant en perill als ciutadans i als mateixos animals». Cal recordar, segons la formació, que des de Cort es va prometre que «es substituirien  els cavalls per vehicles elèctrics d'època amb la finalitat de què els conductors d'aquestes calesses no perdessin el seu treball». EU demana «fets  no paraules».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.