Setmanari d'informació local - 138 anys

Oliver (PSIB): «Les Balears han de mantenir més que mai un pacte fort per continuar fent polítiques de canvi»

5054

La portaveu adjunta del PSIB en el Parlament, Bel Oliver, ha assegurat, amb motiu de la reunió de la Comissió de Seguiment del Pacte d'aquest dimecres, que «Balears ha de mantenir més que mai un pacte fort i cohesionat per seguir fent polítiques de canvi» a causa de la situació «d'inestabilitat» que hi ha en clau estatal.

Davant els mitjans de comunicació, la socialista ha assegurat que el pacte és «fort» i està complint «el full de ruta marcat» en els Acords pel Canvi «des de l'estabilitat i el diàleg i que està canviant el que ha fet o provocat el PP en els últims quatre anys».

Així, Oliver ha dit que «mentre a Espanya hi ha un Govern interí» que no els «agafa el telèfon, aquí hi ha un Executiu que governa» i que «seguirà desenvolupant totes aquelles polítiques que vagin en benefici de la ciutadania de Balears».

Segons ha explicat, en la reunió també s'ha parlat dels pressupostos de 2017 i que s'ha plantejat la possibilitat d'estudiar «algun tipus d'impost mediambiental», però que s'ha conclòs que «en cap cas es podria fer amb els pressupostos de l'any que ve» perquè, segons ha explicat, «suposaria fer una llei aparti».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.