Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma premia l'OCB, Flipau amb Pere Garau, Som Energia i Joves per la Llengua

5278

Aquest divendres vespre, a la plaça de la Gruta del Molinar, es va fer un acte organitzat per MÉS per Palma que va servir per retre homenatge al militant de la Formació, Domingo Morales i per lliurar els Premis Sinofós 2016.

L'acte l'encetà la regidora, Neus Truyol que glosà la figura de Domingo Morales, incansable lluitador que morí el passat mes d'agost, per culminar l'homenatge, Més per Palma va regalar un garrover a la família de Domingo Morales.

La directora general de Cultura, Noemí Garcies i l'exregidor de Cultura, Miquel Perelló, varen ser els presentadors d'aquest acte que va incloure un sopar a la fresca i la cinquena edició dels Premis Sinofós.

Els premis reconeixen la tasca de diverses entitats. Joves de Mallorca per la Llengua, va rebre el premi de la 'Palma MÉS inclusiva', recolliren la teula commemorativa els actuals portaveus de l'entitat i lliurà el premi la nova regidora, Helena Paquier.

El premi la 'Palma MÉS democràtica' va ser per a la plataforma 'Flipau amb Pere Garau'. El premi el lliurà el futur batle de Palma, Antoni Noguera.

Neus Truyol tornà a pujar a l'escenari per fer el lliurament del premi 'Palma MÉS democràtica' que va ser per a la cooperativa Som Energia Mallorca.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió lliurà al president i a la vicepresidenta de l'OCB, el premi a la 'Palma MÉS creativa'.

També hi va haver un premi en negatiu, la 'Palma MÉS indignada' que va ser per a l'exsecretari general del PP de Palma, José María Rodríguez.

Va cloure l'acte Toni Noguera que anuncià que «Amb la nova batlia podrem dir que el Molinar tendrà un Port Petit» i afirmà que «Després de 81 anys, Palma tendrà una batlia republicana».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.