Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicenç Tur formalitza la dimissió al capdavant del PSOE de Menorca i deixa el partit en mans d'una gestora

5288
Vicenç Tur ha presidit la darrera executiva insular del PSOE de Menorca. | PSOE Menorca

La dimissió del ja exsecretario general del PSOE de Menorca, Vicenç Tur, i de la seva sotssecretària, Elena Baquero, formalitzada aquest dissabte, deixarà el partit en mans d'una gestora que haurà de conduir la formació fins a la celebració d'un pròxim congrés.

Després de donar les explicacions oportunes al Comitè Insular, Tur ha comparegut aquest dissabte davant els mitjans de comunicació per a detallar les raons de la seva dimissió.

En concret, ha apuntat que la seva decisió ve donada perquè, segons ha dit, no té «la suficient confiança» per part dels membres del Comitè Insular.

La postura de Tur, partidari de demanar responsabilitats al exsecretari general del PSOE a nivel estatal, Pedro Sánchez, no coincidia amb la de la majoria de membres del Comitè Insular, que en la seva reunió del passat dijous va decidir finalment recolzar a Sánchez.

Contrari a Pedro Sánchez
«No vaig ser capaç de convèncer de la meva postura al Comitè Insular, però independentment de les meves preferències personals vaig defensar en el Consell Polític del PSIB la postura majoritària del màxim òrgan insular», ha dit.

Aquestes desavinences van dur a Tur i a Baquero a traslladar a la secretària general del PSIB, Francina Armengol, la seva intenció d'abandonar els seus càrrecs. El ja exsecretari general del partit a Menorca ha reconegut no obstant això que la seva voluntat d'abandonar la vida política «es remunta a les eleccions de 2015».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.