Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol destaca la «bona salut» del Govern

Desitja que la cultura del pacte de Balears «s'extrapoli a Espanya»

5342

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat aquest dimarts la "bona salut" del seu Executiu i ha dit que «estaria bé que es pogués extrapolar» a Espanya la «cultura de pacte, diàleg i consens» de les Balears.

Així s'ha pronunciat la líder de l'Executiu balear durant el ple del Parlament, on també ha assegurat que compliran «dins el termini i en la forma escaient» per entrar els Pressupostos autonòmics en la Cambra abans del proper 30 d'octubre.

Segons ha dit, li hagués agradat «anar més ràpid» en l'elaboració dels comptes públics «però la situació del Govern central és la que és, i de forma partidista han retardat a les Comunitats Autònomes en l'elaboració dels Pressupostos».

A més, ha declarat que «l'important» és que els pressupostos del proper any contemplin les polítiques que es volen engegar i ha remarcat el fet que Podem participarà aquest any en l'elaboració dels pressupostos, la qual cosa demostra que «es va consolidant la cultura de pacte».

La presidenta també ha posat l'accent que el Govern treballa per l'interès dels ciutadans i que «tira endavant el full de ruta pactat». «El Govern treballarà intensament per canviar les condicions de vida cap a millor dels ciutadans de Balears», ha manifestat abans d'apuntar que els «Acords pel canvi» recullen la tornada de drets, la millora del model econòmic i dels serveis públics, uns «eixos» que, ha afegit, «tornaran a guiar els pressupostos».

Així s'ha pronunciat Armengol després de ser preguntada pel portaveu parlamentari del PI, Jaume Font, sobre els suports per aprovar els Pressupostos, qui ha opinat que MÉS i Podem «cada dia n'hi fan una» a la presidenta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.