Setmanari d'informació local - 138 anys

Ballester (C's) rebutja que se subvencioni a mitjans de comunicació en català

5350
Olga Ballester durant la seva intervenció al Parlament.

La diputada de Ciutadans a les Balears en el Parlament, Olga Ballester, s'ha dirigit a la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, per expressar-li el desacord amb atorgar una subvenció als mitjans de comunicació en català.

A La diputada de Ciutadans li ha incomodat la subvenció a mitjans en català i ha carregat contra Mateu afirmant que «amb l'excusa del català, el Govern està regant doblers públics a mitjans afins a la seva ideologia» i ha assegurat que aquest fet «atempta contra la democràcia».


A la qual cosa la consellera ha contestat que «el fet que només siguin beneficiaris dos mitjans, significa que la presència de mitjans en català són molt escassos» i ha recordat que l'obligació del seu departament és vetllar per al compliment de la Llei de normalització lingüística.


En aquest sentit, la consellera de Transparència, Cultura i Esports ha assenyalat que «l'objectiu és donar suport i consolidar la premsa diària en català i contribuir al fet que tenguem un espai de comunicació en llengua catalana, el qual ara és molt pobra a les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.