Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI crida a la «serenitat» davant la mediatització del cas de la nina apallissada al CEIP Anselm Turmeda

5352
Agent de la policia i càmera a l'entrada del CEIP Anselm Turmeda.

Davant els fets ocorreguts la setmana passada al CEIP Anselm Turmeda, l’STEI ha assegurat que la pressió mediàtica que s’està exercint no ajuda a tranquil·litzar la situació. «Ens trobam davant un conflicte escolar que ha traspassat les barreres del centre i que, en aquests moments, es troba sota una forta pressió mediàtica», han dit. I han explicat que, en comptes d’això, el millor és actuar amb sereneitat «bàsica per encarar els conflictes escolars».

Des de l'STEI han recordat que «sempre hem lluitat perquè els centres escolars disposin de recursos necessaris i personal de suport suficient per atendre la diversitat i que les escoles i instituts puguin ser espais sense diferències socials i llocs de convivència». En aquesta línia, han demanat «una vegada més» la dotació de més recursos humans i materials suficients als centres escolars.

Finalment, han expressat que esperen «la prompta recuperació de l’alumna al col·legi d’educació infantil i primària Anselm Turmeda i ha mostrat el seu suport al claustre i a la resta de treballadors de l'escola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.