Setmanari d'informació local - 138 anys

Pacma: «Natura Parc no és un zoo, és una presó»

5592
Imatge de la concentració de PACMA d’aquesta dissabte. | E.P.

Pacma s'ha mobilitzat aquest dissabte en una concentració contra el zoològic Natura Parc, al qual demanen que no es denomini «santuari per a animals» en la seva publicitat.

Així ho ha explicat la coordinadora de Pacma Balears, María Beltrán, durant la concentració, que ha tingut lloc a les 11.00 hores i en la qual han participat una trentena de persones.

Per a Beltrán, és una «aixecada de camisa» que Natura Parc es publiciti com a santuari ja que «no s'ha produït aquesta reconversió» ja que «continua sent un zoólogico, cobra entrada i es lucra per tenir els animals acaramullats».

Mort de les lleones
En aquest sentit, la portaveu de Pacma ha recordat el cas de les lleones que van ser traslladades al recinte de Natura Parc ja que una va morir «poc després d'haver-hi entrat».

«No és un zoo, és una presó», ha conclòs Beltrán, que ha considerat que la «tasca  pedagògica» que promet el parc «no és tal» posat que «els animals no estan en el seu hàbitat natural».

Els participants han fet un recorregut que ha passat per San Miquel, Plaça de l’Olivar, Avingudes i carrer Manacor per acabar davant la Direcció general d'Agricultura i Ramaderia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.