Setmanari d'informació local - 138 anys

Abilio García és elegit nou secretari general dels Socialistes d'Andratx

5612
Abilio García (centre), actual regidor a l'Ajuntament andritxol, ha estat elegit aquest dissabte nou secretari general de l'Agrupació Socialista d'Andratx. | PSIB

Abilio García, actual regidor a l'Ajuntament andritxol, ha estat elegit aquest dissabte nou secretari general de l'Agrupació Socialista d'Andratx en una assemblea extraordinària que també ha elegit una nova Comissió Executiva. García ha afirmat davant els gairebé trenta militants i simpatitzants socialistes que «és el moment d'unir forces i fer vigents els valors socialistes a Andratx».

El socialista ha assegurat que «començam una etapa nova amb l'objectiu de tornar a tenir una agrupació útil pels nostres militants i pel nostre poble» i ha considerat «indispensable la participació activa de tots els militants i simpatitzants per aquesta nova etapa, on ells són els protagonistes».

En aquest aspecte, el nou secretari general ha defensat que la nova Comissió Executiva compta amb «gent preparada i amb experiència en el partit», encara que ha assegurat que «l'objectiu també es augmentar els membres de l'executiva durant els propers mesos». La nova executiva dels Socialistes d'Andratx està formada per: 

-Abilio García: Secretari General

-María Dolores Fernàndes: Secretària d'Organització

-Antoni Mir: Secretari de Política Municipal

-Enaitz Iñan: Secretari de Comunicació

-Ute Dinter: Vocal

Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, també ha assistit i ha intervingut a l'assemblea local, juntament amb Marc López, secretari general de JSIB, i Miquel Ramon, secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, per donar el seu suport als nous membres de la Comissió Executiva dels Socialistes d'Andratx. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.