Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem presenta les candidatures de Podem de Valent amb Aligi Molina com a secretari general a Palma

5642
Aligi Molina, secretari general de Podem a Palma.

Podem de Valent ha presentat la seva llista de candidats a les primàries per triar un nou Consell Ciutadà de Podem a Palma, que estarà encapçalada per l'actual regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, que es postula com a secretari general municipal.

Segons han informat des de la formació, la llista està conformada per un total de 20 persones, 10 dones i 10 homes, procedents del món de «la cultura, del teixit associatiu, dels moviments socials i dels cercles i activistes de Podem».

«Estam en un moment de transformació profunda dins Podem», ha dit Molina. «En aquest moment, quan el que és vell no acaba de morir i el que és nou acaba de néixer, tenim a Palma una magnífica oportunitat», ha afegit.

La candidatura completa està formada per: Sandra Espeja, Marina P. de Cap, Joaquín De María, Gracia Fornieles, Enrique Tobalina, Mireia Rubio, Llúcia Munar, Ramon Oliver, Lucía Segura, Josep Brunet, Aurora Jhardi, Javier González, Eva Frade, Josep Tacat, Estefanía González, Rubén Chavarría, Lola Martínez, Vicente Esquerre i Jordi Vilà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.