Setmanari d'informació local - 138 anys

L’experiència turística, pont d’unió entre Palma i Barcelona

5894
Palma i Barcelona comparteixen experiències sobre turisme. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, José Hila, s'ha reunit aquest divendres amb el responsable d'empresa, Cultura i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Vallbona, per compartir visions sobre els reptes que planteja el turisme en ambdues ciutats.

L'entrevista s'ha emmarcat dins de la I Trobada de Ciutats sobre 'Gobernança del Turisme urbà: Lloguer vacacional', que se celebra a Barcelona.

Hila ha explicat que l'objectiu de la reunió ha estat «col·laborar amb els reptes de futur» ja que «és important intercanviar informació i experiències en matèria de turisme per trobar solucions que ens permetin afrontar amb garanties les metes que ens hem marcat».

La segona jornada de la trobada, que ha finalitzat aquest divendres, ha tingut com a eix central el lloguer vacacional i l'encaix de les polítiques d'habitatge i de turisme urbà. La jornada ha estat oberta a la ciutadania, tècnics municipals, agents públics i privats i autoritats.

S'han dut a terme dues taules rodones, una sobre l'impacte del turisme al territori, amb presència de representants d'Amsterdam, Barcelona, Sant Sebastià i Santiago de Compostel·la, i una segona titulada 'Cap a una normativa comuna a les ciutats europees', amb representants de Lisboa, Bilbao i Reykjavik.

Hila ha assistit a aquesta cita com a president de la Comissió de Turisme de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. També participen la regidor de Turisme, Comerç i Treball, Joana María Adrover, en representació de l'Ajuntament de Palma; el director general d'Urbanisme, Gabriel Horrach, i el coordinador general de Turisme, Francisco Ducrós.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.