Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens: «Armengol és la principal responsable de la inestabilitat a les insititucions»

«Sembla que aquest serial tendrà més capítols» ha dit la portaveu popular

5928
La portaveu del PP al Parlament, durant la seva intervenció. | Grup Parlamentari Popular

La portaveu popular al Parlament, Marga Prohens, ha apuntat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, com a principal responsable de la «inestabilitat permanent» en la qual a parer seu viuen les institucions de les Balears des de juny de 2015. Ho ha fet tot valorant l'ocorregut en les últimes hores, amb la decisió de Podem de suspendre cautelarment de militància a l'actual presidenta del Parlament, Xelo Huertas, i a la diputada Montse Seijas per un presumpte cas de corrupció. «La responsabilitat de tot el que està passant la té Armengol. Ella va triar els companys de viatge i va optar per Podem com a socis de Govern. I Armengol persisteix en el seu error perquè segueix creient que Podem és l'aliat ideal del PSOE, com pensa el seu excap Pedro Sánchez», ha assenyalat.

Prohens ha lamentat que «cada setmana tenim algun cas que incideix en la inestabilitat d'aquest pacte. En un any i mitjà de legislatura la nota són els desacords, les lluites internes i una presidenta i consellers més ocupats a apagar focs que a resoldre els problemes dels ciutadans».

La portaveu popular, que ha qualificat el ple d'avui com «una sessió extranya» per la situació de la presidenta Xelo Huertas, ha demanat a Armengol que doni explicacions «perquè tenim la segona autoritat d'aquesta Comunitat i una persona del partit que li dóna suport perquè pugui estar al Consolat en dubte per un possible cas de corrupció».

«Sembla que aquest serial encara tendrà més capítols i seguirem coneixent més coses d'aquest partit de la gent, incorruptible i que venia a regenerar la vida política», ha apuntat Prohens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.