Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «La meva activitat econòmica és pública i notòria»

5982
Francina Armengol, ha comparegut aquest dijous en la Comissió de l'Estatut del Diputat en el Parlament.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, que ha comparegut aquest dijous en la Comissió de l'Estatut del Diputat en el Parlament, per donar explicacions sobre el seu patrimoni ha assegurat que no té «res a amagar». «La meva activitat econòmica és pública i notòria», ha dit.

En els passadissos del Parlament, després de la comissió, Armengol ha dit que aquesta ha estat «una compareixença insòlita» perquè, segons ha explicat, ha comparegut «per explicar coses que no he fet».

Aquesta compareixença ha estat impulsada pel PP en relació a la reserva que va fer Armengol per valor de 3.000 euros d'un 'palauet' que finalment no va arribar a comprar.

Per la seva banda, la diputada del PP Sara Ramón ha criticat que Armengol no ha presentat una documentació que li havien sol·licitat. «Li demanam una documentació, que no es coneix, i no ha arribat a aquesta comissió», ha lamentat Ramon que volia accedir-hi, segons ha dit, «per comparar la seva declaració de béns i veure si hi havia discrepàncies».

Armengol ha contestat que ha duit «tot el que creia» que se li demanava i que respecte a la documentació a la qual al·ludeix el PP, no l'ha facilitat perquè no està en les seves mans. «La té la promotora immobiliària», ha aclarit.

Des de MÉS, tant la portaveu de Mallorca com el de Menorca, Bel Busquets i Nel Martí, respectivament, han explicat que aquest assumpte ja va ser aclarit quan Armengol es va reunir amb tots els portaveus parlamentaris en el Consolat de Mar el passat 12 de setembre. «Cal no confondre transparència amb exhibicionisme; aquesta compareixença ha estat per generar soroll mediàtic», ha assenyalat Busquets.

Per la seva banda, la portaveu adjunta del PSIB, Bel Oliver, s'ha expressat en un sentit similar i ha remarcat que aquesta comissió ha estat secreta perquè així ho havia demanat el PP i és com l'Estatut del Diputat marca que ha de ser. «Les explicacions han quedat absolutament clares, com ja ho van anar el passat 12 de setembre», ha dit.

El portaveu de C's, Xavier Pericay, ha ressaltat que els dubtes sobre la gestió d'Armengol estan «entorn de l'operació, perquè no hi ha hagut increment de patrimoni». D'aquesta manera, l'ha qualificat «d'insòlita» i l'ha lligat «al procés de reestructuració» de BMN-Sa Nostra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.