Setmanari d'informació local - 138 anys

Més se solidaritza amb la Fira del Llonguet d'es Pil·larí i l'Associació de Veïnats

5990
Fira del Llonguet del Pil·larí

Més per Palma ha comunicat aquest dijous que se solidaritza amb la Fira del Llonguet d'es Pil·larí i amb els seus organitzadors, l'Associació de Veïnats d'aquest poble de Palma, després que la Galletas Artiach hagi presentat un recurs en contra d'aquesta fira.


La multinacional Adam Foods s'oposa a què la Fira del Llonguet registri la seva marca en considerar que la mascota de la fira, Tià Llonguet, té una similitud gràfica amb la mascota de Marbú Dorada i justifica aquesta acció per la possible confusió dels consumidors.


Des de MÉS per Palma consideren desencertada la postura de la multinacional, ja que «creim evident que parlam de productes totalment diferents».

Des de MÉS per Palma recorden que la Fira del Llonguet és un esdeveniment anual sense ànim de lucre que promociona i vol recuperar un producte tradicional de Mallorca molt arrelat a Palma, a més d'altres productes artesanals i de comerç local.

És per això que MÉS per Palma reitera el seu total suport a l'Associació de Veïnats i se suma a la defensa de totes aquelles iniciatives ciutadanes que impulsen el producte local, el comerç de proximitat i la sobirania alimentària, i que reforcen l'autoestima de la nostra ciutat, com és el cas de la Fira del Llonguet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.