Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP creu que no es pot confiar en Podem i demana explicacions a Armengol

«Els ciutadans de Balears no es mereixen aquest espectacle» ha afirmat la diputada Núria Riera

6078
Les diputades del PP, Núria Riera i Sandra Fernández, a la imatge. | Europa Press

La diputada del PP Núria Riera ha dit avui dematí que «no es pot confiar» en Podem i ha instat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, a que «recapacit sobre si els ciutadans de Balears es «mereixen» aquest «espectacle».

Així ho ha indicat en roda de premsa, on ha evitat posicionar-se sobre la situació interna de Podem com a partit. No obstant això, ha entès que a nivell institucional tant Armengol com la portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, han de donar explicacions.

D'altra banda, ha indicat que desconeix si és el secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, o la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, el que menteix i té interessos personals, si bé ha incidit que Armengol, ja que governa gràcies al suport de Podem, ha de «analitzar la situació i explicar als ciutadans aquesta situació escandalosa» que considera que reflecteix la «vella política de debò».

En qualsevol cas, ha recordat que el PP no ha demanat la dimissió de cap diputat de Podem i sí ha reclamat a aquesta formació que aclareixi aquesta matèria al més aviat possible.

A més, ha assenyalat que aquesta situació amb Podem provoca problemes en relació a l'aprovació dels comptes públics. Així mateix, d'altra banda ha destacat que han sabut que consellers s'han «barallat» i que hi ha hagut "e «pressions internes»en el Govern.

Riera s'ha preguntat «quines pressions polítiques hi ha en el Govern en relació als seus socis» perquè aquests recolzin els Pressupostos autonòmics. «Quin preu paguen els ciutadans perquè Armengol estigui asseguda en la seva cadira?», s'ha preguntat la diputada del PP.

Ha explicat també que en el ple de demà demanaran a l'Executiu balear per la «situació d'inestabilitat» del Govern, així com si és cert que ha finançat els treballs de recerca de Salvador Bachiller (Podem), o si ha afectat al Govern la «inestabilitat» de Podem.

També ha recordat que demanaran a la consellera de Transparència, Ruth Mateu, si ha rebut pressions a l'hora d'elaborar els comptes del seu departament, o si la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, comptarà amb el suport necessari per aprovar els Pressupostos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.