Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Oficina Antidesnonaments oferirà assessorament legal els dimarts i els dijous

6084
Tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera.

Cinc lletrats per torn prestaran el seu servei a l'Oficina Antidesnonaments els dimarts i els dijous de les 17:00 hores fins a les 19:00 hores. Segons han informat des de l'Ajuntament de Palma, l'assessorament consistirà a informar el ciutadà de les possibles vies de solució a la seva problemàtica amb les entitats financeres davant una eventual demanda judicial d'execució hipotecària.


Amb aquesta actuació es pretén enfortir l'estructura de l'Oficina Antidesnonaments, en l'àmbit de la col·laboració entre institucions, «molt necessària per a la defensa dels interessos generals i dels col·lectius més desfavorits», han assenyalat des de Cort.


Aquest assessorament legal arriba després del conveni de col·laboració signat el passat mes de setembre entre el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el degà Martín L.Aleñar, en nom de l'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats de les Balears.


D'aquesta manera, les persones, les famílies i unitats de convivència empadronades i propietàries del seu únic habitatge en el municipi de Palma, que així ho sol·licitin, rebran un assessorament gratuït quan concorri una situació de vulnerabilitat familiar i/o sociolaboral sobrevinguda, amb extraordinàries dificultats per atendre el seu pagament corresponent a préstecs amb garantia hipotecària sobre el seu habitatge habitual, constituïts per l'adquisició d'aquesta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.